MENDERES KURBANA HAZIR

Menderes Belediyesi tarafından ilçede kurulan kurban satış alanında ekipler tarafından denetleme yapıldı.

Menderes Belediyesi tarafından ilçedeki kurban bayramı hazırlıkları tamamlandı. İlçe genelinde belirlenen satış ve kesim yerlerinde Zabıta Müdürlüğü, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ile Veteriner Müdürlüğü tarafından denetimler sıklıkla gerçekleştirilirken, Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından tüm camilerinde temizliği gerçekleştirildi.

Görevimizin başındayız

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “ Menderes’te her yıl olduğu gibi bu yılda bayram hazırlıklarımızı tamamladık. Ekiplerimiz satış ve kesim alanlarında kontrollerini gerçekleştiriyor, camii temizliklerimiz tamamlandı. Menderes’te bayram coşkusunu birlik ve beraberlik içerisinde yaşayacağız. Vatandaşlarımızın huzurlu bir bayram ve tatil geçirmesi için biz görevimizin başındayız” dedi.