Etkinlik Mekanları

Hizmet Rehberi

Nikah Sarayı ve Kongre Sanat Merkezi

Menderes çevre yolu üzerindeki tesisin üst katı kapalı düğün salonu olarak 400 kişiye hizmet verebilmektedir. Toplam kapalı alanı bin 900 metrekare olan engelli dostu tesisin alt katındaysa 250 kişilik kongre salonuyla Menderes Belediyesi’nin pek çok etkinliğine ev sahipliği yapmaktadır. Kongre salonu girişindeki fuaye alanıyla da sanatsal etkinliklerin ilgi odağı haline gelen merkeze hafta içi mesai saatleri içerisinde 0232 700 13 37 nolu telefondan ya da kultur@menderes.bel.tr e-posta adresinden ulaşabilirsiniz.

Menderes Gençlik ve Sanat Merkezi Amfi Tiyatrosu & Toplantı Salonu

19 Mayıs Stadı karşısındaki Gençlik ve Sanat Merkezi uzun yıllardır Menderes’te pek çok kültürel etkinliğe ev sahipliği yapıyor. 450 kişilik amfi tiyatrosu gerek belediyenin etkinlikleri gerekse de diğer kurum ve kuruluşların özel günlerinde tercih edilen özel bir konser ve etkinlik mekanı olma özelliğini koruyor. Ayrıca kütüphane binasının alt katıdaki 170 kişilik toplantı salonu yine çeşitli kurum ve kuruluşların ve vatandaşların kullanımına açık olarak yer alıyor. Etkinliklerimizle ilgili bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak için hafta içi mesai saatlerinde 0232 700 13 37 nolu telefondan ya da kultur@menderes.bel.tr e-posta adresinden bize ulaşabilirsiniz.

Gümüldür Amfi Tiyatro

Gümüldür Meydanı, Gümüldür Kapalı Pazaryeri ve Gümüldür Çok Amaçlı Spor Salonu’yla yan yana olan Amfi Tiyatro yöre halkının pek çok sosyal ve kültürel etkinliğine ev sahipliği yapmaktadır. Son yapılan düzenlemelerle izleyici kapasitesi arttırılan ve 1120 kişiye çıkartılan amfi tiyatroda sahne ve kulis alanları da yenilendi. Çevresinde bulunan mekanlarla bütünleşik bir kent meydanına açılan amfi tiyatrodaki etkinliklerimizle ilgili bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak için hafta içi mesai saatlerinde 0232 700 13 37 nolu telefondan ya da kultur@menderes.bel.tr e-posta adresinden bize ulaşabilirsiniz.

Oğlananası Kır Düğün Salonu

Toplam 3 bin metrekarelik proje alanı içerisinde açık ve kapalı çok amaçlı salonlarıyla bölgenin ihtiyaçlarına yönelik olarak hazırlanan projede 50 araçlık otopark ve çocuk oyun alanları yer alıyor. Açık alanda 600 kişilik düğün ve toplantı yapılmasına olanak sağlanırken kapalı salonda 250 kişilik etkinliklere ev sahipliği yapılabiliyor. Etkinliklerimizle ilgili bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak için hafta içi mesai saatlerinde 0232 700 13 37 nolu telefondan ya da kultur@menderes.bel.tr e-posta adresinden bize ulaşabilirsiniz.

Tekeli Düğün Salonu

Tekeli bölgesindeki sosyal etkinliklerin mekanı olan Tekeli Çok Amaçlı Salonu 500 kişilik kapasitesiyle hem açık hem de kapalı alanda yöre halkına ev sahipliği yapıyor. Etkinliklerimizle ilgili bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak için hafta içi mesai saatlerinde 0232 700 13 37 nolu telefondan ya da kultur@menderes.bel.tr e-posta adresinden bize ulaşabilirsiniz.

Gençlik Parkı

İlçede uzun yıllardır merkez park görevini üstlenen Gençlik Parkı içerisinde yer alan spor salonu ve sosyal alanlar Menderesliler’in buluşma geleneği haline gelmiştir. Özellikle yaz aylarında düğün ve sünnet organizasyonları yapılan parkta 2016 yaz dönemi itibariyle sadece nikah ve özel organizasyonlar yapılıyor olacak.

Aykut Vural Parkı

Menderes Belediyesi’nin yeni dönem çalışmalarından olan Aykut Vural Parkı üç ayrı parkın birleşmesinden oluşuyor. Genç yaşlı her yaştan Menderesli’nin hoşça vakit geçirmesini, sosyal etkinlikler düzenlemesine olanak sağlayan kafe bölümü, özel dizayn oyuncaklardan oluşan ve çocuklara eğlenirken öğretmeyi hedefleyen alfabe parkı ve geniş yeşil alanlarıyla adeta Menderes’in yüz akı projelerinin başında geliyor. Etkinlikler hakkında bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak için hafta içi mesai saatlerinde 0232 700 13 37 nolu telefondan ya da kultur@menderes.bel.tr e-posta adresinden bize ulaşabilirsiniz.

Merkez ve Gümüldür Kapalı Pazaryeri

Menderes’in günlük ekonomik hayatında ilçe merkezindeki dükkanları ve haftanın belli günlerinde ilçenin dört bir yanında kurulan pazarları büyük önem taşımaktadır. Ulaşım kolaylıkları ve tarım alanlarına yakınlığı nedeniyle Menderes’in pazarları hem satıcıların hem de tüketicilerin büyük rağbet gösterdiği ekonomik canlılığı olan alanlardır.

Yaş sebze ve meyve, ayakkabı ve kıyafet, canlı hayvan, şarküteri, Türk el sanatları, aksesuar ve daha birçok ticari malın alıcısıyla buluştuğu pazarlara yerli ve yabancı turistlerin ilgisi gün geçtikçe artmaktadır. İlçe merkezindeki pazaryeri her perşembe ve her pazar günü, Gümüldür’deki pazarsa her cuma günü kurulmaktadır.

Cumaovası Parkı

İlçe merkezindeki parkımız  bölge sakinlerinin sosyal etkinliklerine ev sahipliği yapmaktadır. Özellikle yaz aylarında daha yoğun talep gören Cumaovası Parkı’ndaki etkinliklerimizle ilgili bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak için hafta içi mesai saatlerinde 0232 700 13 37 nolu telefondan ya da kultur@menderes.bel.tr e-posta adresinden bize ulaşabilirsiniz.

Özdere Kültür Sarayı

Özdere bölgesinde yaşayan vatandaşlarımızın tüm sosyal etkinliklerine ev sahipliği yapan kapalı salonumuz 500 kişi kapasitesiyle yöre halkına ev sahipliği yapmaktadır. Etkinliklerimizle ilgili bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak için hafta içi mesai saatlerinde 0232 700 13 37 nolu telefondan ya da kultur@menderes.bel.tr e-posta adresinden bize ulaşabilirsiniz.

Değirmendere Meydanı ve Düğün Salonu

Değirmendere bölgesinde yaşayan vatandaşlarımızın tüm sosyal etkinliklerine ev sahipliği yapan kapalı salonumuz 200 kişi kapasitesiyle yöre halkına ev sahipliği yapmaktadır. Park Bahçeler Müdürlüğümüz ve Fen İşleri Müdürlüğümüz’ün koordineli çalışmalarıyla düzenlemesi tamamlanan kent meydanında açık hava etkinlikleri de yapılabilecek. Etkinliklerimizle ilgili bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak için hafta içi mesai saatlerinde 0232 700 13 37 nolu telefondan ya da kultur@menderes.bel.tr e-posta adresinden bize ulaşabilirsiniz.

Yakında Tamamlanacak Etkinlik Alanlarımız

• Özdere Meydan Projesi